معرفی ۱۰۲۸ نفر به بانک ها برای دریافت تسهیلات اشتغال‌زایی/ ایجاد ۳۱۲ فرصت شغلی

کد :
53158
آخرین به روزرسانی :
5 تیر 1401 - 10:33

از پیشنهاد صفحه «معرفی ۱۰۲۸ نفر به بانک ها برای دریافت تسهیلات اشتغال‌زایی/ ایجاد ۳۱۲ فرصت شغلی » به دیگران متشکریم.

Enter the email address of the recipient.
HTML is not allowed in this field.
دسته بندی
اشتغال و خودکفایی

معرفی ۱۰۲۸ نفر به بانک ها برای دریافت تسهیلات اشتغال‌زایی/ ایجاد ۳۱۲ فرصت شغلی

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان سمنان از معرفی 1028 نفر به بانک‌های عامل برای دریافت تسهیلات اشتغال‌زایی کمیته امداد خبر داد و گفت: تا کنون 312 نفر این تسهیلات را دریافت و ما بقی در حال تمکیل پرونده و دریافت هستند.‎

به گزارش پایگاه خبری کمیته امداد، علیرضا خدابنده، معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان سمنان گفت: دوره‌های آموزشی فنی و حرفه‌ای برای مددجویان تحت حمایت کمیته امداد در سرفصل‌های مهارت‌آموزی، کارآفرینی به ۱۵۶ نفر ارائه شده  است.

 وی افزود: بعد از اجرایی شدن هر طرح اشتغال، نظارت‌های بیش از سه تا پنج  سال با هدف پایداری و در صورت ضرورت اعطای تسهیلات تکمیلی انجام می شود‌.

وی با اشاره به اینکه در سه  ماهه سال نخست جاری تعداد ۳۱۲ فرصت شغلی برای مددجویان تحت حمایت کمیته امداد استان سمنان ایجادشد، خاطرنشان کرد: مددجویان کمیته امداد برای راه‌اندازی طرح‌های اشتغال ۱۸ میلیارد و  ۳۰۰میلیون تومان تسهیلات اشتغال‌زایی دریافت کردند.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان سمنان از معرفی ۱۰۲۸ نفر به بانک‌های عامل برای دریافت تسهیلات اشتغال‌زایی کمیته امداد خبر داد و گفت: ۷۵میلیاردو ۶۰۰میلیون تومان برای این تسهیلات در نظر گرفته شده  است..

خدابنده عمده مشاغل را در قالب طرح خدماتی، دامپروری، صنایع‌دستی ، کشاورزی، فعالیت‌های صنعتی و معدنی برشمرد و گفت: در این مدت   آموزش مهارتی در قالب آموزش‌های مقدماتی، پایدارسازی و مهارتی به مددجویان ارائه‌شد.

وی تصریح کرد:  ۲۶نفر در این مدت از طریق دفاتر کاریابی استان سمنان به کارفرمایان معرفی و مشغول به کارشدند.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان سمنان، کانون خیرین اشتغال، راهبران شغلی، نظارت، آموزش و پرداخت تسهیلات قرض الحسنه  را از بازوهای توانمند ایجاد اشتغال مددجویان برشمرد و گفت: یکی از راه های مهم توانمندی و خودکفایی مددجویان و رسیدن به استقلال مالی ایجاد اشتغال است.

شایان ذکر است، ایجاد ۵۷۰۰فرصت شغلی برای مددجویان استان سمنان با اعتبار ۳۱۵ میلیارد تومان در سال جاری پیش بینی شده است.

انتهای پیام .

X
می‌خواهم کمک کنم (واریز آنلاین)
X